Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΛΟΙΩΝ

<<Είναι στη διακριτική ευχέρεια κάθε εταιρίας, να κάνει όσα δρομολόγια θέλει, εφόσον της δίνει το δικαίωμα ο νόμος και η έγκριση έρχεται απ’ ευθείας από το ΥΕΝ.>>
<<Κάνουμε τις προσπάθειές μας, όμως δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα, γιατί στοχεύουμε και στο κέρδος>>
<<Μόνο οι αυξήσεις στους μισθούς των ναυτικών, ήταν στο 5,5% το 2007 και στο 6,5% το 2008>>
θαυμάστε ύφος. Θαυμάστε θράσος που ένα σχεδόν χρόνο ήταν τα εισιτήρια των επιβατών στα 8.20 ευρώ και των Ι.Χ στα 37.50 ευρώ και ενοχλήθηκε ο κ. ΚΑΡΔΑΡΗΣ ο οποίος με ύφος χιλίων καρδιναλίων είπε ότι τον αδικούμε.
Λες και όλη η τιμή του εισιτηρίου αποτελείται από τις αυξήσεις των μισθών των ναυτικών και δεν υπάρχουν καύσιμα και κέρδος.Λες και τα προηγούμενα χρόνια όσο αύξανε ο μισθός των ναυτικών τόσο αύξαναν και το εισιτήριο και το έφτασαν 3000 δρχ ή 8.50 ευρώ
Και τα οποία καύσιμα έχουν πέσει και η κρίση έχει κτυπήσει την πόρτα μας και ο τουρισμός σημαίνει μεταφορές και οι μικρομεσαίοι και οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν άλλο.
Δεν μας είπε όμως για την μή ύπαρξη ανταγωνισμού, για την μονοπωλιακή κατάσταση στην γραμμή Ζακύνθου - Κυλλήνης, για τα δεμένα ναυάγια στο λιμάνι.
Αλλά και δεν είπε η ΤΕΔΚ και το Νομαρχιακό Συμβούλιο ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξουν νόμοι και όχι ασυδοσία.
Αλλα και αυτό που πρέπει να πούμε όλοι.
Φτάνει πιά. Ας σταματήσει η κοροιδία. Ας προχωρήσουμε σε μαζικές αντιδράσεις σε όσους λειτουργούν σε συνθήκες μονοπωλιακές. Το πρότεινε εξ άλλου και ο υπουργός Χατζηδάκης ο οποίος μίλησε για μπουκοτάζ.Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει η αρχή.

3 σχόλια:

  1. Mαλλον ο γνωστος πλοικτητης και οι φίλοι του μας δουλευουν ψιλο γαζι
    επιτελους ας κανουμε κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμόγια Φτάνει πιά. Ας σταματήσει η κοροιδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλας για τους Πασοκους λαμογια φυσικά. βεβαια 20 χρονια τα φαγαωε ολα, δεν εμεινε τιποτε, και τωρα πληρωνουμε εμεις. Ελπιζω να μην υπαρχει κανενα ζωο που να ξαναψηφίσει τα πασοκολαμογια ποτε ξανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή